0

U grad Kragujevac se, naravno, može dolaziti radi odmora, druženja, upoznavanja najvećeg grada Šumadije i okoline, ali veoma često razlog može biti i poslovne prirode. Poseta poslovnim partnerima, sajmovi, seminari, kongresi, kao i razni drugi organizovani skupovi i prezentacije, često su motiv za dolazak u Kragujevac. Od kada u gradu postoji sajamski prostor, kao i drugi različiti prostori u kojima se može održati seminar, edukacija, promocija ili jednostavno okupljanje kolega, saradnika, stručnjaka u nekoj oblasti, posetilaca grada Kragujevca svakako ima sve više.

Hotel Anđelika je, u tom smislu, interesantan kako za one čiji je zadatak da se osmisli promocija, prezentacija, sastanak, tako i za one koji dolaze u Kragujevac radi posete sajmu, seminaru, kongresu. Prvima možemo izaći u susret ponudivši prostor u kome možete napraviti prezentaciju, promociju, okupiti kolege, održati poslovni sastanak u intimnoj i prijatnoj atmosferi. U našoj sali na raspolaganju su Vam: besplatan Wi-Fi, projektor i platno za projekciju, tabla i flip chart, a takođe i organizacija kafe-pauza, parkinga za posetioce i naravno mogućnost prenoćišta u Kragujevcu (tačnije usluge: noćenje sa doručkom) za sve posetioce. Onima koji jednostavno borave u Kragujevcu kako bi posetili sajam, kongres, seminar, prezentaciju, možemo ponuditi udoban i komforan smeštaj, ukusan doručak i profesionalnu uslugu, a sve to na odličnoj lokaciji u Kragujevcu.

Drugim rečima, ukoliko ste gost grada Kragujevca radi odmora, posla, obrazovanja, druženja, slavlja ili bilo kog drugog razloga, naša vrata su Vam uvek otvorena. Dobrodošli!

Ostavite komentar