1

Gradska turistička organizacija Kragujevac od 2005. godine predano radi na tome da na kvalitetan način promoviše grad Kragujevac, njegovu turističku ponudu, da blagovremeno najavi sva dešavanja iz oblasti kulture, privrede, sporta i ostalih turistički relevantnih oblasti, kao i da ponudi posetiocima grada pravu informaciju o tome gde odsesti u Kragujevcu.

Na sajtu ove organizacije, mogu se dobiti korisne informacije o smeštaju koji nudi grad Kragujevac, tačnije ugostiteljski objekti u njemu. Tu su, pre svega, hoteli u Kragujevcu, ali i različite vrste privatnog smeštaja, među kojima se izdvajaju seoska domaćinstva i seoski turizam uopšte. Što se hotela tiče, pored onih sa velikim smeštajnim kapacitetima, kao što su Hotel Kragujevac, Hotel Šumarice i dr, GTO Kragujevac prezentuje i manje, gradske hotele, kakav je upravo i Hotel Anđelika.

Po mišljenju mnogih posetilaca Kragujevca, bilo da su u pitanju stranci ili ne, mlađi ili stariji gosti, poslovni ljudi, sportisti, umetnici, ili jednostavno turisti, najbolji hotel i najbolja usluga koju ćete u njemu naći, u Kragujevcu, upravo jeste Hotel Anđelika.

Dakle, ako dolazite u Kragujevac, na sajtu GTO Kragujevac www.gtokg.org.rs možete lako, na jednom mestu naći sve potrebne informacije: saznati nešto više o samom gradu, aktuelnim dešavanjima i manifastacijama u njemu, dobiti korisne servisne informacije i naravno predlog, prezentaciju, ponudu na temu – smeštaj u Kragujevcu. Hoteli Kragujevac, Šumarice, Zelengora, kao i svi ostali će, nadamo se, ispuniti Vaša očekivanja ako se odlučite za njih, Kragujevac će Vam se, verujemo, dopasti i rado ćete se vratiti u naš grad. Ipak, kada je smeštaj u pitanju, naša preporuka svakako jeste – Hotel Anđelika.

1 Comment

Ostavite komentar